Page 1 of 1

can I get the naming tool in Unity?

Posted: Mon Feb 09, 2015 8:51 pm
by sstark
Hi,

as the title says, I would like to use a unity version of the naming tool, as my pipeline does not use Maya.

thanks

Re: can I get the naming tool in Unity?

Posted: Wed Feb 11, 2015 4:50 pm
by dez
The names of your models comes from outside of Unity.
Yes, you can change them in Unity, but it's a better idea to name them appropriately at the source or the names will just keep getting changed whenever you make a change to them in your content creation tool (maya/max/etc). So better to name the tiles appropriately there before importing or you risk making a mess of your pipeline.

FWIW, Tiled to Unity doesn't care what you name them, it uses it's own naming convention once you run Step 1) on them.

Re: can I get the naming tool in Unity?

Posted: Wed Feb 11, 2015 5:07 pm
by sstark
Thank you for your reply,

This is really not a big deal to me, just a nice to have.

I am a naming perfectionist, much like yourself. The assets I am using come from the store, and are named already. I notice the tool names them things like tile_0_0, which is fine as an end result. I was just curious about your tool, and since I was working in unity only I wasn't able to test it out.

not a big deal at all